Aupair-ohjelma Englanti

 

Useat perheet odottavat aupairia! Lähde turvallisesti Isoon-Britanniaan!

 

PLAYTIME NANNIES -ENGLANTI

Playtime Nannies toimisto sijaitsee Altonissa, Hampshiressa Isossa-Britanniassa . Iso-Britannian lisäksi aupaireja sijoitetaan Skotlantiin, Walesiin ja Pohjois-Irlantiin. Au Pair-ohjelmia on kolme erilaista: klassinen ohjelma (18+ ja työtunteja 25 t/vk)), Au Pair Plus (18+ ja  työtunteja 35t/vk) sekä Mother's Help ja työtunteja on noin 40 t/vk (23+) ja mahdollista myös yli 35-vuotiaille.


Mitä perhe tarjoaa aupairille?

Saat täysihoidon, oman huoneen ja teet töitä 25 tuntia viikossa (klassinen ohjelma) ja sinulla on vähintään 2 peräkkäistä vapaapäivää viikossa ja kaksi iltaa babysitting-velvollisuuksia viikossa. Ohjelma kestää 6  kuukaudesta aina 12 kuukauteen  tai kauemmin. Ohjelman keston voit itse päättää ( yleensä 10-12 kk) mutta lyhyemmätkin ohjelmat mahdollisia (2 kk+). Viikkotuntien lisäksi aupair kaitsee lapsia max kahtena iltana viikossa.
Aupair ohjelma Englannissa on nk. Cultural-exchange -ohjelma eli et maksa veroja eikä perhe maksa sotua. Päämääränä on kehittää englannin kielen taitoja ja tutustua brittiläiseen kulttuuriin. Ohjelmaan ei tarvita viisumia (EU-maa).

Saanko palkkaa?

Perhe maksaa ylläpidon lisäksi 80 puntaa viikossa ( kun työskentelet 25 tuntia/vk(klassinen ohjelma), 100-110 puntaa jos työtunteja on max 35/vk ( yleensä 30)= Au Pair Plus-ohjelma) ja Mother's Help -ohjelmassa 120-150 puntaa viikossa.
Taskurahan lisäksi moni perhe maksaa yhteisen lomamatkan kustannukset, paikallisen bussikortin, kielikurssin ( vaihtelee perheestä toiseen)  ja antaa kännykän käyttöön. Tämä on siis perhekohtaista. Lisätunneista maksetaan 3 £ (minikorvaus).

Aupairin vaatimukset

Ikä 18-29 v, kielitaito: hyvä kouluenglanti, ohjelman pituus 2-12 kk, viikottainen työskentely:25t/vk(klassinen ohjelma) tai 30-35 t/vk plus 2 iltaa babysitting-palveluja viikossa. (Aupair Plus-ohjelma) Taskuraha: 100- 110 puntaa/vk/. Vapaa-aika: 2 peräkkäistä päivää/vk, loma: kansalliset vapaapäivät ja min. 2 vk/vuosi.

 

 

Mother's help -ohjelma on vastuullisempaa ja olet tekemisissä enemmän lasten kanssa, joten alaikäraja on 23 vuotta. Tässä ohjelmassa lastenhoitokokemus on välttämätöntä. Tarvitaan kokemusta alle 2-vuotiaiden ja vauvojen hoidosta ja englannin kielen on oltava hyvää keskitasoa. Myös 35+ henkilöt voivat hakea tähän ohjelmaan.

Englannin kielen ei tarvitse olla täydellistä, riittää kun olet opiskellut kieltä koulussa tai muualla. Kielitaito kehittyy nopeasti aidossa ympäristössä.  Voit tehdä toimistossamme SLEP-kielitestin jos haluat mittauttaa kielitatosi. Testin tekeminen maksaa 35 euroa.

Aikaisempaa lastenhoitokokemusta on oltava jonkun verran ennen lähtöä - riittää kun olet hoitanut vaikka sukulaislapsia vuosien varrella ( suositukset kahdelta perheeltä tarvitaan). Postiivinen asenne, avoin mieli sekä pitkää pinnaa tarvitaan aupairilta ehkä enemmän kuin perheeltä. Perheestä riippuen ajokortti vaaditaan tai sitten ei.

Valvonta ohjelman aikana

Playtime Nanniesin toimisto on avoinna 7 päivää viikossa ihan siksi, että ongelmatilanteisiin voidaan puuttua välittömästi. Toimisto pitää yhteyttä puhelimitse säännöllisesti, järjestää tapaamisia ja auttaa sopeutumaan.

Mitä hakeminen maksaa?

Ultima Travelin hallintokulut ovat 230 euroa + alv 55 euroa. Hallintokulut sisältävät haastattelun, neuvontaa hakulomakkeiden täyttämisessä, infotilaisuuden ennen lähtöä, aupair-perheen välityksen, tietoa kohdemaasta,lentolippujen varaamisen ( jos niin toivot, lentoliput eivät sisälly hintaan), tietoa vakuutuksesta , KELA:n lomakkeen, tietoa kansainvälisestä ajokortista, oleskelijana vieraassa kulttuurissa - vihkosen.

Jos ohjelma kiinnostaa , niin ota yhteyttä toimistoomme , puh 010 666 5808, lähetä materiaalipyyntö: ultima.travel@nettilinja.fi . Projekti käynnistyy silloin kun sinä haluat!

Au Pairien tarve on tällä hetkellä suuri ja perheitä on tarjolla useita. Perheet haluavat au pairin ennen kuin koulut taas alkavat syyskuussa. Hae jo tänään -ota yhteyttä ja aloita projekti!

Powered by Aava 3