Kontaktit perheeseen/ USA

 

Perheiden on noudatettava Yhdysvaltojen kongressin laatimia sääntöjä. CHI-USA vastaa perheiden haastatteluista, seulonnasta ja seurannasta heti kun perheet on valittu ohjelmaan.

KONTAKTIT TULEVAAN ISÄNTÄPERHEESEEN

CHI-USA lähettää lomakkeesi perheiden katsottavaksi sen jälkeen kun perheet on hyväksytty ohjelmaan ja kun sinut on lopullisesti hyväksytty. Sinusta kiinnostuneet perheet ottavat sinuun yhteyttä puhelimitse tai ensin ehkä lähettämällä sähköpsotiviestin tulevan puhelinhaastattelun ajankohdasta. Voit saada useita soittoja eri perheiltä ja sinä puolestasi voit miettiä mikä perhe sinulle sopisi parhaiten. Voit kysyä omia kysymyksiäsi ja selvittää perheen arkipäivää, ammatteja ja niin edelleen. On tärkeää, että sinä ja perhe olette ” samalla aaltopituudella." Yleensä parin päivän päästä ensimmäisestä soitosta perhe soittaa uudelleen ja pyytää vastaustasi ja sen jälkeen ilmoittaa CHI-USA:lle tilanteesta. Jokaisen perheen on siis soitettava ja haastateltava kandidaatti ennen kuin lopullinen sijoitus voi tapahtua.

 

 

 

PERHEIDEN SIJAINTI


CHI-USA:lla on aupairperheitä ympäri USA:ta, samoin aluevalvojaverkko kattaa lähes kaikki osavaltiot. Voit esittää toivomuksia perheen sijainnin syhteen mutta sijoituspaikkakuntaa ei voida taata. Perheen ja sinun yhteen saattamisessa on tärkeää, että persoonallisuudet sopivat yhteen, että perhe ymmärtää mitä aupairilta voi vaatia ja että aupair ymmärtää mitä hänen vastulleen kuuluu. On myös tärkeää että perheen kokonpano on se mitä aupair oli toivonut.

Aluevalvojan rooli on tukeva ja auttava , hän on henkilö joka tarvittaessa puuttuu ohjelman kulkuun. Hänet tapaat ainakin kerran kuukaudessa.

 

Powered by Aava 3