Kustannukset sinulle USA/Iso-Britannia

Kustannukset sinulle/USA


Ohjelman hallintomaksu on 285€ ( placement fee 230 €+ alv 55€ ) kun isäntäperhe on vahvistettu. Haastattelumaksun maksat tapaamisen yhteydessä (35€) ja placement fee/hallintomaksusta lähetämme erillisen laskun  230 €+ alv 55 €). Lisäksi joudut maksamaan viisumin haastattelukulut USA:n lähetystö Helsinki (162 €), SEVI-maksun- jos se peritään  maksaa usalainen järjestö. Viisumi haetaan netin kautta Helsingin USA:n konsulaatista. Saat viisumia varten tarvittavat asiapaperit toimistostamme kun sinut on hyväskytty ohjelmaan sekä ohjeita tarpeen mukaan.

Vaikka ohjelmaan sisältyy vakuutus (USA:ssa olosi kestoinen), niin tarvitset matkavakuutuksen koska se ei ole osa USA:n vakuutusta. Kauttamme voit hankkia Gouda-vakuutuksen. Pyydä lisätietoja toimistosta.


ISÄNTÄPERHEEN KUSTANNUKSET

Isäntäperhe maksaa  kansainvälisen meno-paluulentosi Helsingistä lähimmälle kansainväliselle lentokentälle. Sinä maksat kotimaan lennot kulut. Saat myös viikottain taskurahaa  195,75 dollaria eli ehdit tienata ohjelman aikana noin 10.000 dollaria. Koska kyse on myös kulttuuriohjelmasta, sitoudut opiskelemaan paikallisessa oppilaitoksessa edellä kerrotulla tavalla.
Isäntäperhe varautuu maksamaan opintojasi 500 dollarin edestä sekä matkakulut opiskelupaikkaan (Kuukausilippu etc).

 

 

 

Kustannukset sinulle/Iso-Britannia

* Ultima Travelin hallintomaksu 230 € + alv 55€

* Lentoliput Lontooseen (meno-paluu, noin 380 €)

* Matkavakuutus -kauttamme voi ostaa Gouda-vakuutuksen, lisätietoja löytyy nettisivuilta.

Kustannukset sinulle/Kiina

Ultima Travelin hallintomaksu 250€ + alv 60€

* Lentoliput ohjelman pituudesta riippuen

* Matkavakuutus

* Viisumin hakemiskulut

*  Asiakirjat jotka vaaditaan (lääkärintoditus, rikosrekisteriote etc).

Powered by Aava 3