Aupair-ohjelman käynnistäminen USA

Kun olet ilmoittanut halukkuutesi lähteä aupairiksi, voit tilata hakulomakkeet toimistostamme. Hakulomakkeiden mukana saat selkeät täyttöohjeet. Kun olet täyttänyt hakulomakkeet on vuorossa tapaaminen, jossa käymme yhdessä läpi hakulomakkeet, jotta kaikki on kunnossa ennen kuin ne lähetetään edelleen USA:n toimistoon. Samassa tilaisuudessa osallistut kielitestiin( vain USA) ja suullinen kielitaitosi joutuu testiin koska osa tapaamisesta on englanninkielistä. Samassa tilaisuudessa osallistut myös testiin jonka avulla selvitellään miten suhtaudut lasten kasvatukseen ja millaiset normit ovat sinua lähellä. Tämä testi yhdessä kielitestin kanssa lähetetään USA:n toimiston arvioitavaksi. Kun testisi on hyväksytty on sinut samalla hyväksytty aupair-ohjelmaan. Potentiaalsiet perheet näkevät hakulomakkeessi ja ottavat sinuun suoraan yhteyttä joko soittamalla tai sähköpostin kautta. Kun perhe on valinnut sinut  aupairikseen niin sijoitusprosessi on päättynyt ja voit aloittaa muut valmistelut.

Prosessi vaatii aikaa, tarkkuutta ja motivaatiota. Testit eivät ole vaikeita jos niihin paneutuu. Hakulomakkeissa on monta kohtaa ja ehkä tärkeimmät ovat suositukset aikaisemmasta lastenhoitokokemuksesta.

Lisätietoa aupairohjelmasta USA:aan saat soittamalla 010 666 5808 (9-16)

Aupair-ohjelma Iso-Britannia, Wales, Skotlanti ja Pohjois-Irlanti

Kun olet lähettänyt ilmoittaumislomakkeen netin kautta (UltimaTravelin nettisivut)  niin lähetämme sinulle hakulomakkeet ja selvät ohjeet niiden täyttämiseksi. Järjestämme tapaamisen kun palautat hakulomakkeet ja käymme ne läpi yhdessä ja keskustelemme muutenkin ohjelman sisällöstä sekä sinulla on mahdollisuus esittää kysymyksiä.

Lisätietoja ohjelmasta saat soittamalla 010 666 5808. Tai lähettämällä sähköpostia : ultima.travel@nettilinja.fi

Aupair-ohjelma Kiina

Kun olet lähettänyt ilmoittautrmislomakkeen netin kautta (Ultima Travelin nettisivut), niin otame yhteyttä ja lähetämme linkin hakulomakkeiden täyttämistä varten ja ohjeet miten toimia. KUn olet täyttänyt hakulomakkeet niin sovimme tapaamisesta jossa käymme ne läpi yhdessä ja voit kysä ohjelmasta. Voit ottaa meidein yhteyttä 010 666 5808 tai lähettämällä sähköpostia ultima.travel@nedttilinja.fi

Powered by Aava 3