Aupair-ohjelmat

 

Voit hakea aupairiksi kauttamme USA:aan (CHI-Cultural Homestay International),Isoon-Britanniaan, Walesiin, Skotlantiin ja Pohjois-Irlantiin  ( Jourdains Au Pairs).
Jos taas perheenne haluaa itselleen aupairin, niin kauttamme tulee Suomeen saksalaisia ja ranskalaisia aupairtyttöjä, jotka ovat erittäin motivoituneita tulemaan Suomeen.

Aupair on osa perhettä ja kaikissa ohjelmissa asunnon ja ylläpidon lisäksi hänelle maksetaan taskurahaa kulloisenkin kohdemaan lakien mukaisesti. USA:ssa työviikon pituus saattaa olla 40-45 tuntia, Euroopassa yleensä 25-35. Lapsista huolehtiminen ja lapsiin liittyvät asiat ovat aupairin ominta aluetta. Vasta tämän jälkeen tulevat kevyt siivous ja muut taloustyöt. Perhe ja aupair voivat sopia ohjelmaan liittyvistä asioista keskenään mutta taas kerran kulloisenkin maan lakien mukaisesti.

 

 

 

 

USA:n ohjelmaan on sitouduttava 12 kk:n ajaksi, muihin ohjelmiin 6-12 kk:n ajaksi tapauskohtaisesti. USA:n viiusmi o nvoimassa 13 kuukautta eli voit matksuta ohjelman lopuksi.

Aupair-ohjelmat sopivat kaikille 18-29-vuotiaille (USA 18-26 v), jotka haluavat kokea uuden kulttuurin turvallisesti ja oppia samalla uuden kielen tai vahvistaa jo olemassaolevaa. On myös muistettava että kulttuurien väliset erot ovat melkoiset ja niistä kyllä selviää ohjelmaan kuuluvien tukihenkilöiden avustuksella.

Aupair-vaihtoehto myös suomalaisperheeseen on mielenkiintoinen ja erilainen vaihtoehto, jota kannattaa kokeilla!

Lisätietoja ohjelmista saat soittamalla 010 666 5808, email: ultima.travel@nettilinja.fi

Powered by Aava 3