Kiina Aupair-ohjelma

Uusin ohjelmamme vie sinut turvallisesti  aupairiksi Kiinaan.. Kielen osaaminen ei ole pakollista, sillä monet kiinalaiset perheet haluavat, että aupair puhuu englantia heidän lapsilleen ja opettaa länsimaisia tapoja. Aupairin on oltava vähintään  18 vuotta mutta ei vanhempi kuin 28 vuotta. Aupair-ohjelman pituudesta riippuu mitä etuja saat (3-5 kk, 6-11 kk, 12 kk).

Mitä aupairilta vaaditaan:

* olet 18 -28  vuotta

* sinulla ei ole vakavia sairauksia (lääkärintodistus  hakulomakkeiden liitteeksi) ja rokotukset ovat kunnossa

* olet motivoitunut hoitamaan lapsia ja sinulla on mahdollisesti jonkun verran lastenhoitokokemusta (ei pakollinen)

*englannin kielen taitosi on vähintään keskitasoa -ei tarvita kielitestiä eikä kielitutkintoa, kouluarvosana riittää.

* sinulla ei ole rikosrekisteriä (rikosrekisteriote on osa hakulomakkeita)

* täytät aupair-hakulomakkeet  liitteineen.

Aupairin työ

Sinun odotetaan työskentelevän lasten kanssa 25 viikkotuntia, vapaapäivä on kaksi viikossa mutta ei välttämättä viikonloppuna koska silloin kiinalaislapset käyvät koulua. Taskurahaa saat noin 200 euroa kuukaudessa. (1500 RMB)

Isäntäperhe

Useimmat isäntäperheet sijaitsevat Pekingissä,Shanghaissa, Changhcunissa, Quindaossa, Chengdussa ja Chongqingissa ja ovat yleensä melko varakkaita; heillä on yleensä kotiapulainen kotitöitä varten. Sinulle on varattu oma huone, wifi sekä täysihoito (= kaikki ateriat).

Aluevalvoja

Sinulle on  nimetty oma aluevalvoja joka huolehtii siitä että sinulla on kaikki hyvin. Hän on henkilö johon otat yhteyttä jos tarvitset apua eikä perhe välttämättä pysty auttamaan.

Aupairin edut

Lentolippuavustus: 

* jos valitset 12 kk:n ohjelman, saat lentosi ilmaiseksi

* jos valitset 6-11 kk:n ohjelman , saat paluulennon ilmaiseksi

* jos valitset 3-5 kk:n ohjelman, saat 300€ lentolipun ostamista varten.

Lisäksi:

* perhe kustantaa mandarin-kiinan opiskelusi hyvämaineisessa yliopistossa. Tunnit pidetään päivittäin (4 tuntia aamulla tai iltapäivällä). Perhe maksaa lukukaudesta 1.250€.

* ilmainen vakuutus - mutta tarvitset sen lisäksi suomalaisen matkavakuutuksen joka kattaa esimerkiksi ohjelman peruuntumisen ja kuljetukset  Suomeen.Matkavakuutuksen on oltava voimassa valitsemasi ohjelman ajan.

Viisumi

Kiinassa ei ole erillistä aupair-viisumia, vaan tarvitset opiskelijaviisumin (X2). Saat kaikki ohjeet viisumin hakemista varten toimistostamme.

Perheen hankkiminen

Yhteistyökumppanimme vastaa isäntäperheen hankkimisesta ja kaikesta siihen liittyvästä. Isäntäperhettä päästään hakemaan kun hakulomakkeesi on hyväksytty ohjelmaan. Perhe ottaa sinuun yhteyttä skypen avulla, ainakin yksi perheenjäsen puhuu englantia.

 

Lomat ohjelman aikana

Aupairille kuuluu 2 viikkoa maksettua lomaa sekä kansalliset vapaapäivät vapaata.

Saavuttuasi Kiinaan:

Jotta pärjäist kiinalaislasten kanssa osallistut Pekingissä pidettävälle 4-7 päivän kurssille. Jos perheesi asuu Pekingissä niin tapaat heidät ennen kurssia, jos taas muualla,niin kurssi on ensin ja vasta sen jälkeen tapaat perheesi. Kurssi on sinulle maksuton. Henkilökohtainen avustajasi/aluevalvojasi ja isäntäperheesi  pitävät huolen että sinut rekisteröidään paikallisella poliisiasemalle annetun ajan kuluessa.

Kustannukset sinulle

* Hallintomaksu 250€+alv (60€) Ultima Travel Oy:lle

* Viisumimaksu Kiinan viisumikeskukseen (85-168€)

* Lentoliput  - riippuu valitsemastasi ohjelmasta

* Matkavakutuus

* Ohjelmaan vaadittavien asiapapereiden hankkiminen, lääkärintarkastus

 

Hakuprosessin aloittaminen

*Ota yhteyttä toimistoomme sivustolla olevan yhteydenottolomakkeen kautta. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian ja kerromme mitä seuraavaksi tapahtuu. Voit myös soittaa 010 666 5808 ja pyytää lisätietoja ohjelmasta.

Ohelman alkaminen: voit toivoa milloin haluat lähteä -lopullinen varmistus lähtöpäiväksi riippuu perheen löytymisestä. Prosessiin kuluvaa aikaa on melko mahdotonta sanoa etukäteen koska se vaihtelee melkoisesti.

Kaikki osallistujat saavat Aupairin käsikirjan Kiina, jossa kerrotaan seikkaperäisesti kaikesta mahdollisesta.

Powered by Aava 3