Sanakirja COMET kielenkäännin 

 

Nyt monikielinen puhuva kielenkäännin/sanakirja työmatkalle,kielimatkalle  tai lomamatkalle mukaan! 

Laitteen kielet:

SUOMI-RUOTSI-ENGLANTI-SAKSA-RANSKA-ESPANJA-ITALIA-TURKKI-VENÄJÄ-VIRO-THAI-KIINA-JAPANI
 

Monipuolinen puhuva Comet kielenkäännin on ihanteellinen elektorinsen kielenkäännön ja itseopiskleun apuväline kaikille, jotka matkustavat työasioissa, lomailevat tai opiskelevat muuten vaan omaksi ilokseen kieliä.

Cometin uusi  kääntämisen teknologia (CITE –Intelligent Text Translation Engine) yhdistettynä laitteen laajaan sanastoon mahdollistaa jopa täydellisten lauseiden kääntämisen.

Laitteessa on 13 kieltä ja kääntäminen voi tapahtua minkä kahden kielen välillä tahansa. Voit kirjoittaa sanoja, sanontoja tai pidempiä tekstejä ja saada ymmärrettävän käännöksen helposti. Laite toimii täysin itsenäisesti ja voit käyttää sitä missä ja milloin vaan – et tarvitse Internet-yhteyttä. Näytön taustavalo mahdollistaa käytön myös vähäisessä valaistuksessa. Valmiit eri aihelaueisiin jaotellut sanonnat tekevät tästä laitteesta erittäin hyödyllisen apuvälineen ulkomaanmatkoilla. Et jää pulaan missään tilanteessa.

Voit kuunnella sanoja ja sanontoja lausuttuina syntyperäisen henkilön puhumana. Voit opiskella kieliä ja harjoitella sanojen ja lauseiden ääntämistä interaktiivisilla harjoituksilla. Voit ensin kuunnella sanan ja lauseen puhuttuna ja äänittää oman lausumisesi ja verata sitä alkuperäiseen.

Englanninkielisistä sanoista löydät syvällisempää tietoa katsomalla lisäselitykset laitteessa olevasta Oxford American Dictionarysta. Samalla voit katsoa esimerkkejä sanan käytöstä ja sen synonyymejä sekä taivutusmuotoja ja kuunnella sanoja puhuttuina. Voit myös itse lisätä laitteeseen sanoja ja niiden käännöksiä. Laitteessa on muiden kielten ohella erittäin monipuolinen suomi-englanti sanasto.

Lisäksi laitteesta löytyy: laskin, valuuttalaskin, yleismuunnin eri yksiköiden kuten vaatekokojen, lämpötilan, pituuksien yms. muuntamiseksi.  Laitteessa on myös helppokäyttöinen muistiotoiminta kirjoitetulle tai puhutulle tekstille sekä pelejä kuten Sudoku.

 Kääntää kaikista laitteen kielistä kaikkiin kieliin

Sanontoja 30 pääaihealueelta

Sanojen ja sanontojen lausunta joko syntyperäisen henkiläön puhumana tai syntettisellä äänellä

Sanojen ja sanontojen interaktiivinen harjoittelu

Engalnninkielinen opiskelu: verbien, substantiivien ja adjektiivien taivitus, synonyymit, epäsäännölliset verbit, englannin ääntäminen, englannin oppitunnit eri aihealueilta lasuntaharjoituksineen, pelimuotoiset englannin harjoitustestit.

 

Valuuttalaskin

Yleismuunnin eri yksiköiden kuten vaatekokokojen, lämpötilan,pituuksien ym. muuntamiseksi

Muistiotoiminto

Käyttäjän sanasto, johon voidaan kirjata lisää termejä ja käännnöksia

Puheen äänitys ja omien muistioiden tekeminen

Pelit: Sudoku, matopeli, puzzle

Laskin 

Valikkokieli valittavissa, näppäinten ääni säädettävissä, näytön zoomaus, kookas 9-rivinen LCD-näyttö, automaattinen virrankatkaisu, pikakäyttöopas painettuna suomeksi ja ruotsiksi, käyttöopas laitteen sisällä suomeksi ja englanniksi, mikro-SD korttipaikka (kortti ei sisälly pakkaukseen), USB-liitäntä, paristot 2 x AAA (pakkauksen mukana), korvakuulokeliitäntä-korvakuulokkeet pakkauksen mukana, 2 vuoden takuu. Laitteen suojapussi mukana makkauksessa.

Tekniset tiedot: laite painaa 210 grammaa, mitat 140 x 89 x 23 mm.

Hinta: 188€ (sis. alv). Toimituskulut 9,50 €

Edustaja: Ultima Travel Oy, Hietalahdenkatu 10 c 57, 00180 Helsinki,puh: 010 666 5808, ultima.travel@nettilinja.fi , www.ultimatravel.fi

Lisäksi laitteesta löytyy: valuuttalaskin, yleismuunnin eri yksiköiden kuten vaatekokojen, lämpötilan, pituuksien yms. muuntamiseksi. Muistiotoiminta, puheen äänitys omiksi muistioiksi, pelit Sudoku, matopeli, puzzle. 

Valikkokieli valittavissa, näppäinten ääni säädettävissä, näytön zoomaus, kookas 9-rivinen
LCD-näyttö, automaattinen virrankatkaisu, pikakäyttöopas painettuna suomeksi ja ruotsiksi, käyttöopas laitteen sisällä suomeksi ja englanniksi, mikro-SD korttipaikka (kortti ei sisälly pakkaukseen), USB-liitäntä, paristot 2 x AAA (pakkauksen mukana), korvakuulokeliitäntä-korvakuulokkeet pakkauksen mukana, 2 vuoden takuu.

Tekniset tiedot: laite painaa 200 grammaa, mitat 130 x 80 x 20 mm.

Hinta: 188€ (sis. alv). Toimituskulut 9,50 €

Edustaja: Ultima Travel Oy, Hietalahdenkatu 10 c 57, 00180 Helsinki, PUH: 010 666 5808, ultima.travel@nettilinja.fi , www.ultimatravel.fi

Powered by Aava 3