Work Experience and Internship Programmes UK - Iso-Britannia 

 

 

Ultima Travel on tehnyt yhteistyösopimuksen työharjoittelupaikkojen välittämisestä TWIN GROUP -Lontoon kanssa. Twinillä on monen vuoden kokemus alalta ja se on tällä hetkellä markkinajohtaja työharjoittelupaikkojen välittämisessä Englannissa. Twinin on hyväksynyt myös The European Union and the Department for Education and Skills ja siksi Twin voi tarjota myös Leonardo da Vinci-ohjelman kautta työharjoitteluapikkoja eurooppalaisille opiskelijoille.

 

Työharjoittelun ohessa kielitatio paranee ja itseluottamus puhumiseen lisääntyy. Työharjoitteluun voi yhdistää myös kielikurssin.Työharjoittelupaikkaohjelmia on yhteensä viisi ja seuraavassa ohjelmien esittelyt:

General Internship Level 1/Customer Service Intenship/ Business Adminstration: 

Customer Service -ohjelman ikäraja on 16-21v, kielitatovaatimus A1 tai vastaava, kesto 2-5 vk Työharjoittelupaikka on toimistossa, yleishallinnossa, kuntokeskuskessa, vähittäiskaupassa, hyväntekeväisyyskaupassa. Työharjoittelupaikka sijaitsee Lontoossa ja Eastbournessa. Eastbournen työharjoittelu edellyttää viikon kielikurssin (20 oppituntia à 45 minuuttia viikossa) varaamista ennen harjoittelun alkua. Hinta 235 €. Lontoon kielikurssi on samanhintainen.

Business Adminstration -työharjoittelu tapahtuu toimistossa erilaisten työtehtävien parissa pienehkössä yrityksessä Lontoossa, ohjelman pituus on 3-5 viikkoa. Kielivaatimus on B1. Työn kautta voit parantaa työelämän englantiasi ja laajentaa sanavarastoa. Harjoittelun voi aloittaa aina maanantaisin. Harjoittelu on palkatonta.

Professional Internship Level 2: ohjelman alaikäraja on 18+, kielitaitovaatimus B1 tai vastaava, ohjelman kesto 4-16 viikkoon.. Työharjoittelupaikka löytyy seuraavilta aloilta, kielitaitotasovaatimus (B1-C1):: Finance ,Design, Marketing, Journalism, PR, Real Estate, Law, Sports&Fitness, Architecture. Työharjoittelun kautta saat lisää oman alasi sanastoa ja kansainvälistä kokemusta.Työharjoittelupaikka sijaitsee Lontoossa, työn voi aloittaa aina maanantaisin. Työharjoittelu on palkatonta.

Hospitality Training Programme: ohjelman alaikäraja on 18+, kielitaitovaatimus B1 tai vastaava (keskitaso), kesto 24 vk-52 vk . Työpaikka on esimerkiksi: General assistant, Front of house, Back of house, Hotel positions. Lisäksi pubit, baarit, ravintolat.  Työharjoittelupaikka sijaitsee  Iso-Britanniassa, harjoittelun voi aloittaa aina maanantaisin. Ohjelman minimipituus on 6 kk. Osallistujilla on jo työkokemusta omalta alaltaan ja heille maksetaan työstä minimipalkka (miinus verot). Työnantaja järjestää asunnon  henkilökunnan asuntolasta ja ruokailun omakustannushintaan.

 

Ohjelmahinta sisältää seuraavat asiat:

* Haastattelu,konsultointi ja työharjoittelupaikan etsiminen osallistujan toiveiden mukaisesti

* Opastus ja tukeminen työharjoittelun aikana

* Todistus ja raportti

* Majoituksen välittäminen joko perheeseen ( ei ruokailuja, aamiainen tai puolihoito tai asuntolaan.)

* Lisäpalvelut, lisähinta kuten bussikortit, retket, sightseeing, kielikurssi

* 24 h päivystävä puhelin

 

Hinnasto:/Työharjoittelupaikka/Work experience/Internship/Ohjelmamaksut:

General Internship/Customer Service/Business Adminstration -Level 1    : 2 viikkoa 650 €, 3 viikkoa/4viikkoa 850 € , 5 viikkoa 900€

Professional Internship: - Level 2        865 €

Hospitality Employment Programme : 920€.

Asumiskustannukset:

Lontoo/perheessä, oma huone (2/3-vyöhyke) :        220 €/vk (sis. aamiaisen),250  €/vk ( jos valitset puolihoidon= aamiainen ja päivällinen)

Eastbourne, perheessä, oma huone, puolihoito: 210€/vk

Lontoo/perheessä,jaettu huone/hlö (2/3-vyöhyke) : 190 €/vk (sis.aamiaisen),225 € /vk (puolihoito).

Eastbourne, perheessä, jaettu huone, puolihoito: 195€/vk

Jaettu huoneisto:

Oma huone mukavuuksin, ei ruokailuja:

Docklands (2-vyöhyke) jaettu kylpyhuone           380 €/vk

Docklands (oma kylpyhuone)                               430 €/vk

2- h huoneessa:

Docklands        (jaettu klypyhuone)                    285 €/vk    

Docklands         (oma kylpyhuone)                     375 €/vk

Lewisham          (jaettu kylpyhuone)                   230 €/vk

Lewisham           (oma kylpyhuone)                   260 €/vk        

Lisäksi 150 punnan deposit-maksu joka palautetaan majoituksen päätteeksi.

Miten toimia? Pyydä hakulomakkeet ja ohjeet Ultima Travel Oy:n toimistosta. Täytetyt lomakkeet liitteineen toimitetaan Lontooseen Twin Groupin toimistoon ja vahvistus ohjelmaan pääsystä tulee Lontoosta. Varaa tarpeeksi aikaa projektiin.

Maksaminen: Ultima Travel lähettää ennakkovarausmaksun (200 euroa) osallistumisvahvistuksen yhteydessä. Loppumaksu maksetaan 8 viikkoa ennen ohjelman alkamista.

Matkavakuutus: kaikilla osallistujilla on oltava voimassa oleva matkavakuutus. Kauttamme voit ottaa GOUDA-vakuutuksen joka on voimassa vuoden aina kerrallaan 3 kk kestävillä matkoilla. Kolmen kuukauden vakuutus maksaa 115 euroa ja lisäkuukaudet 94 euroa kpl. Avustamme myös sopivien lentojen hankinnassa.

Pyydä lisätietoja ohjelmista numerosta 010 666 5808 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen ultima.travel@nettilinja.fi

 

Powered by Aava 3