Ennakkovaraukset

Oma pankkitili
Pankkitili avataan kaikille saman viikon aikana kun saavut Sydneyyn. Pankkitiliin kuuluvan PIN-koodin ja pankkikortin voit noutaa saavuttuasi Sydneyyn tietystä pankista. Uuden tilinumeron saat paikan päällä.

Paikallinen sim-kortti
Saat paikallisen sim-kortin paikan päällä ja samoin myös uuden puhelinnumeron. SIM-kortti aktivoidaan paikan päällä lataamalla siihen 30 dollaria.

Englannin kielen kurssi

Miksi et aloittaisi ohjelmaa kertaamalla englantia? Saisit lisävarmuutta kielen käytössä ja työllistyminenkin sujuisi helpommin opiskelujakson jälkeen. Olemme yhteistyössä IH- Sydney -kielikoulun kanssa, jonka kielikoulu sijaitsee ihan kaupungin keskustassa. Opettajat ovat pätevöityneet opettamaan englantia ulkomaalaisille, opetustilat ovat viihtyisät ja modernit. Opetusmateriaali sisältyy pakettiin. TR-Kielimatkat Oy varaa ja laskuttaa kielikurssin.

Kielikurssit

Tehokurssi 2 - 20 oppituntia viikossa á 45 min, kurssin kesto 2 viikkoa . Tasotesti, opetusmateriaali sekä kurssitodistus sisältyvät pakettiin. Ryhmäkoko  max 14  opiskelijaa. Oppitunnit pidetään 9.00-12.30 maanantaista perjantaihin.

Majoitus
Koulu suosittelee perhemajoitusta paikallisessa isäntäperhessä puolihoidossa (aamiainen ja päivällinen). Voit asua yksin omassa huoneessa tai jakaa huoneen ystäväsi kanssa jos varaatte kurssin samaan aikaan. Voit myös majoittua opiskelija-asuntolaan 1-h huoneeseen ( ei aterioita) mutta keittiö ja oleskelutilat ovat käytössäsi. Tarjolla on myös 2-h huoneita, jos majoitutte samaan huoneeseen ystäväsi kanssa.

Hinta: 1.340€ - 2 viikkoa, 1-h huone, perheessä, puolihoito. Lisäviikko maksaa 520 €.

Hinta: 1.395 € - 2 viikkoa, 1-h huone asuntolassa (ei ruokailuja). Lisäviikko 480 €.

Hinta: 1.275 € - 2 viikkoa, 2-h huoneessa asuntolassa (ei ruokailuja). Lisäviikk0 430 €

Kurssin voi aloittaa aina maanantaisin. Jos olet kiinnostunut kielikurssista heti ohjelman aluksi, niin voimme suunnitella lähtöpäiväsi niin että käytät ensin palvelupaketin hostelliyöpymiset ja sen jälkeen jatkat perhemajoituksella.

Lisätietoja kielikurssimahdollisuudesta saat soittamalla 010 666 5800. (TR-Kielimatkat Oy)

Powered by Aava 3