Vakuutus

Olemme solmineet yhteistyösopimuksen  Gouda-matkavakuutusyhtiön kanssa. Vakuutus on suunniteltu erityisesti aktiiviselle reissaajalle ja se antaa turvaa yli rajojen.

Päivystävä Hätäpalvelu
Goudalla on oma hätäpalvelu, joka päivystää vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Hätäpalvelusta saat aina tiedon esim. lähinnä olevasta lääkäristä, sairaanhoitajasta tai kriisiavusta. Tarpeen vaatiessa Goudan lääkärit/sairaanhoitajat antavat maksusitoumuksen sairaalalle tai lääkärille, järjestävät sairaankuljetuksen sekä ovat yhteydessä omaisiin. Apu on aina puhelinsoiton päässä.

Matkavakuutus tulee aina ostaa ennen lähtöä Suomesta, suosittelemme matkavakuutuksen ottamista jo matkavarauksen yhteydessä.

Täysin vakuutettu - sinun ehdoillasi
Goudalla on tarjota sinulle kaksi erilaista vakuutusta: SUPER ja STANDARD-matkavakuutukset. Olemme varmoja, että juuri sinulle löytyy sopiva vakuutus. Olemme huomioineet mahdolliset urheilu- ja seikkailunhaluiset matkustajat SUPER-matkavakuutuksessa. Normaalille matkustajalle on tarjolla edullisempi STANDARD-matkavakuutus, jossa on suppeampi vakuutusturva.

SUPER
On ehdoton matkakumppani sinulle ,joka haluat harrastaa matkallasi ilman huolia. SUPER-matkavakutuus sisältää perusvakuutuksen lisäksi myös pelastus- ja etsintäturvan. Mikäli olet seikkailu- tai urheiluhenkinen, saat Super -matkavakuutuksesta turvaa myös vaihdikkaimmissa lajeissa kuten urheilu- tai laitesukellus, laskuvarjo- tai benjihypyssä, kallio- tai seinäkiipeilyssä sekä erilaisilla vaelluksilla ja tutkimusretkillä (Ei koske kuitenkaan kilpaurheilua tai sen harjoittelua). Super- vakuutus myönnetään alle 40 vuotiaille matkustajille.

STANDARD
Hyvä vaihtoehto sinulle, jolle perinteinen matkavakuutus on riittävä. Sisältää matkasairauden ja matkatapaturman aiheuttamat hoitokulut ilman euromääräistä ylärajaa. Sairauden hoitokulut korvataan enintään 120 päivältä hoidon alkamisesta. Matkatapaturman hoitokulut korvataan enintään 3 vuotta tapaturman sattumisesta. Standard- vakuutus myönnetään alle 60 vuotiaille.


Vakuutuksen voimassaolo

Matkavakuutukset ovat voimassa enintään kolmen kuukauden pituisella ulkomaanmatkalla. Jos matka kestää yhtäjaksoisesti kauemmin, vakuutukset päättyvät tällaisen matkan osalta kolmen kuukauden kuluttua siitä, kun matka Suomesta alkoi. Lisämaksusta vuosivakuuukset ovat voimassa myös siltä osin kun matka-aika ylittää kolme kuukautta.  Matkavakuutuksen voit ottaa niin moneksi kuukaudeksi kuin haluat mutta enintään 12 kk. Jos täysiä kuukausia jää käyttämättä niin vakuutusyhtiö hyvittää ne sinulle miinustaen hallintokulut.


Vuosivakuutus

SUPER            156 € (3kk), 98 € (lisäkk), 146 € (lisäkk USA)
STANDARD    115 € (3kk), 94 € (lisäkk), 132 € (lisäkk USA)

Jos otat esimerkiksi  7 kuukauden super vakuutuksen, niin sen hinta on 156€ (3 kk)  + 392€ ( 4 kk) = 548€ (super) ja  115 € + 376 € = 491 € (standard).  Voit lukea lisää vakuutuksen sisällöstä http://gouda.fi/Tuotteet+.571.aspx

Mainitse että haluat ottaa vakuutuksen kun varaat matkaa Ultima Travelin toimistosta tai kun lähetät ilmoittautumislomakkeen netin kautta. Näin saamme vakuutukseen kuuluvat asiapaperit sinulle muun postin mukana.

Powered by Aava 3